HD100-PRO 1 κανάλια Κάρτα λήψης HDMI + DB9

HD100-PRO 1 κανάλια Κάρτα λήψης HDMI + DB9

Βασικές πληροφορίες Κάρτες λήψης βίντεο υψηλής ευκρίνειας Έξοδος βρόχου HDMI, DVI, VGA, Εξαρτήματα, AV, S-Video Μοντέλο: TC542N1-L HDV Χαρακτηριστικά προϊόντος & # 178; Καταγραφή HDMI, DVI, VGA, Components, AV, S-Video & # 178; Ταυτόχρονη έξοδος βρόχου HDMI, DVI, VGA, Components, AV, S-Video & # 178; Ανάλυση μέχρι ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

HD100-PRO

Πραγματική ψηφιακή διασύνδεση HDMI


Παρέχει είσοδο HDMI υψηλής ποιότητας και πληροί το πρότυπο HDMI 1.3. Εξασφαλίζει τις αναλύσεις 1080p και μπορεί να καταγράψει τα σήματα ήχου LPCM σε HDMI. Σε σύγκριση με το DVI, η διασύνδεση HDMI έχει μικρότερο μέγεθος και η μεγαλύτερη απόσταση μετάδοσης μπορεί να φθάσει τα 30 μέτρα.

Συμβατό με σήματα εισόδου Full HD 1080p


Το σήμα εισόδου HD μπορεί να φτάσει τα 1080p / 60Hz και η ανάλυση μπορεί να φθάσει τα 1920 × 1080 με ρυθμό καρέ ανά 60Hz. Θα σας φέρει εξαιρετική εμπειρία υψηλής ποιότητας βίντεο και ήχου. Είναι συμβατό με άλλες μορφές HD προς τα κάτω και έχει ισχυρή παγκόσμια ιδιότητα.

Σύνδεση υψηλής ποιότητας των αναλογικών σημάτων


Με το καλώδιο εναλλαγής εξαρτημάτων διατίθενται διάφορες διασυνδέσεις αναλογιών. Είναι εύκολο και απλό να συνδέσετε αναλογικές συσκευές. Μπορείτε να συνδεθείτε σε διάφορα είδη αναλογικών συσκευών βίντεο και ήχου. Είναι πλήρως συμβατό με NTSC ή PAL, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων, των σύνθετων και S-Video, καθώς και του αναλογικού ήχου.

Επαγγελματικά πρότυπα βίντεο


Μπορείτε να επιλέξετε ευέλικτα μορφές βίντεο χωρίς συμπίεση από SD PAL / NTSC σε πραγματικό 1080HD. Σήμερα η ποιότητα μπορεί να ικανοποιήσει τα πρότυπα εκπομπής, γεγονός που καθιστά δυνατή τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης 1080P HD. Τα περιεχόμενα του υψηλής ευκρίνειας θα εμφανίζονται με μεγάλη διαφάνεια. Δεν έχει σημασία τι θέλετε να εμφανίσετε, όπως βίντεο, λέξεις, εικόνες, ιστοσελίδα, η εικόνα είναι καθαρή και σταθερή, που μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας στο μέγιστο βαθμό.

Επαγγελματική απόδοση


Μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα τις αναλύσεις και να αλλάζει δυναμικά. Μπορεί αυτόματα να αφαιρέσει τις μαύρες άκρες και να ρυθμίσει χειροκίνητα την αποτελεσματική περιοχή. Μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα τις αναλύσεις και να αλλάζει δυναμικά. Λειτουργίες όπως η κλίμακα εικόνας υψηλής ποιότητας, η απαλλαγή από την παρεμβολή στην προσαρμογή της κίνησης, ο διακόπτης του χρωματικού χώρου, η ρύθμιση του Gamma και η αποτελεσματική μετάδοση DMA θα γίνουν σε FPGA που μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της CPU και οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την CPU για να κάνουν άλλες εργασίες.

Χαμηλό κόστος και υψηλή απόδοση


Το HD100 είναι ένα επαγγελματικό προϊόν με μικρό μέγεθος. Το μήκος είναι μόνο τα 2/3 παρόμοια προϊόντα, αλλά είναι εξαιρετικά σταθερό όταν λειτουργεί συνεχώς. Μια τέτοια κάρτα λήψης βίντεο, μικρή αλλά ισχυρή, είναι πολύ οικονομικά αποδοτική. Η HD100 είναι η καλύτερη επιλογή σας. Υποστήριξη linux.

Πολλές εφαρμογές μπορούν να καταγραφούν ταυτόχρονα


Έχει τη λειτουργία του SimuStream. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλαπλές εφαρμογές για τη λήψη μιας μόνο πηγής σήματος και κάθε κανάλι του HD100 δεν θα μειώσει τον ρυθμό καρέ ή δεν θα επηρεάσει την αποδοτικότητα εργασίας.

Εύκολη ενημέρωση υλικού


Χρησιμοποιεί αποκλειστικές μηχανές επεξεργασίας βίντεο MINE και είναι ιδιαίτερα ευέλικτη. Ενημερώνετε τους κινητήρες επεξεργασίας MINE από το firmware και την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης χωρίς να αντικαταστήσετε το υλικό. Μπορεί να επιτύχει το αποτέλεσμα της ενημέρωσης υλικού ακόμα και αν τα τσιπ παραμείνουν αμετάβλητα. Μειώνει σε μεγάλο βαθμό το κόστος συντήρησης και επιτυγχάνει την παροχή τέλειων υπηρεσιώνΧαρακτηριστικό του προϊόντος:


* 1 σήμα βίντεο HDMI ή 1 σήματα βίντεο SD και 1 αναλογικό σήμα ήχου.

* 1080p / 60 Hz για είσοδο σήματος βίντεο HDMI.

* Υποστήριξη για τη λήψη HDMI DVI, Y / Pb / Pr σήματα.

* Καταγραφή σήματος ήχου LPCM HDMI.

* Πρότυπο πρόγραμμα οδήγησης της Microsoft AV Stream, υποστηρίζει πολυμέσα πολυμέσων ή λογισμικό συνεχούς ροής στα Windows.

* Σούπερ μικρό μέγεθος: 99,77mmx68,88mm, Χαμηλό προφίλ.

      

Προσοχή :

1. Για την προστασία της ιδιοκτησίας, αυτή η κάρτα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη λήψη σημάτων μηχανής μπλε ακτίνων.

 

Προηγμένες λειτουργίες


* Υψηλής ποιότητας συναλλαγή DMA.

* Διαθέσιμοι πόροι μεταγωγής σήματος: DVI / HDMI, Y / Pb / Pr.

* Η πλευρά εισόδου HDMI είναι συμβατή με την είσοδο CVBS και S-terminal.

* Η είσοδος HDMI υποστηρίζει την αυτόματη παρατήρηση σε φορμά βίντεο, έγκυρη περιοχή βίντεο και λήψη VGA.

* Η προσαρμοσμένη έγκυρη λειτουργία εικόνας περιοχής της εισόδου HDMI θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην προσαρμογή εικόνας και στην προσαρμογή ειδικού μορφοτύπου.

* Η είσοδος HDMI υποστηρίζει τη λειτουργία ζουμ.

* Υποστηρίζει τον αυτοπροσαρμοζόμενο ισοσταθμιστή.

* Το μετασχηματισμό χρώματος υλικού μπορεί να εξάγει έγχρωμες μορφές RGB24, RGB32, YUY2, UYVY, I420.

* Η είσοδος HDMI υποστηρίζει τη λειτουργία προσαρμογής χρώματος για να ρυθμίσετε την αντίθεση εικόνας, το φως, το χρώμα, τον κορεσμό χρωμάτων, την απόχρωση χρώματος και το Gamma.

* Αναβάθμιση υλικολογισμικού.Πρότυπο προϊόντοςΔιάσταση

99,77mm x68,88mm

Διασύνδεση &   Μορφή πίνακα

PCI-Express x1, χαμηλό προφίλ, 200MB / s

Διεπαφή εισόδου

1 HDMI (DVI)

1 DB9 (YPbPr, S, CVBS, 1 αναλογικό σήμα ήχου)

Μέγιστος ρυθμός δειγματοληψίας

CVBS : 54MHz (4x υπερδειγματοληψία)

HDMI / DVI : 225MHz

Ενσωματωμένη μνήμη

128MB DDR2 , 160 Mhz , 32bit

Μορφή εξόδου Y / Pb / Pr

480i , 576i , 480p , 576p , 720p , 1080i , 1080p

Μορφή εισόδου DVI

480i , 576i , 480p , 576p , 720p , 1080i , 1080p

Μορφή εισόδου HDMI

Πρότυπο HDMI 1.3 , υποστήριξη 36bit DeepColor

Μορφή εισόδου CVBS

PAL / NTSC

Μορφή εξόδου HDMI

Μέγεθος : 40x30-2048x1536 , καρέ ανά δευτερόλεπτο : 1-100 fps , χρώμα : YUY2, UYVY, RGB24, RGB32, I420

Τυπική μορφή εξόδου

Μέγεθος: 176 x144-768 x576, καρέ ανά δευτερόλεπτο: 1-30 fps, χρώμα: YUY2, UYVY, RGB24, RGB32, I420

Υποστήριξη λειτουργικού συστήματος

Υποστηρίξτε τα παρακάτω λειτουργικά συστήματα x86 και x64:

Windows® XP Professional,

Windows® Server 2003,

Windows Vista®,

Windows® Server 2008

Windows® 7

Windows® Server 2008 R2

Απαιτήσεις ισχύος

<=>

Θερμοκρασία λειτουργίας

0-50

Αποθήκευση

θερμοκρασία

-20-70

Σχετική υγρασία

5% -90%

 

Σημείωση:

1. Το PCI-Express φιλοξενεί το πραγματικό εύρος ζώνης μετάδοσης και τα chipsets μητρικής πλακέτας και η σχετική τιμή μπορεί να είναι χαμηλότερα από αυτά που γράφονται εδώ.

2. Ο πραγματικός ρυθμός καρέ εξόδου περιορίζεται από το εύρος ζώνης της μεταφοράς διεπαφής PCI-Express και μπορεί να είναι μικρότερος από την καθορισμένη τιμή.Αν θέλετε να χονδρική κάρτα hd100 + pro db9 hd100-pro 1 καναλιών από ένα τέτοιο εργοστάσιο, η Mine Technology είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές καρτών HDMI Capture Card.

Ένα ζευγάρι:Κάρτα Pro Capture HDMI 4K Plus-HD100-4K Pro Επόμενη:UVC2901 κάρτα λήψης βίντεο HDMI με RCA

Εξεταστική