Την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κωδικοποιητή για μετάδοση βίντεο υπηρεσία

- May 06, 2016-

Το 2005 Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας (CES), ο κωδικοποιητής επόμενης γενιάς γίνει το επίκεντρο της βιομηχανίας, να καθιστούν δυνατό για τους παρόχους υπηρεσιών με τους περιορισμούς εύρους ζώνης του βίντεο στο δίκτυο.

Σε μια κεντρική ομιλία στα CES, Διευθύνων Σύμβουλοσ του SBC επικοινωνιών, αποκάλυψε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη μετάδοση νέα ψηφιακή υπηρεσία βίντεο λεπτομέρειες πρωτοκόλλου Internet (IP). Άλλα τηλεπικοινωνιών, οι εταιρείες προσπαθούν επίσης να IPTV επιχείρηση ξεκίνησε το 2005, συμπεριλαμβανομένου του BellSouth και Verizon επιχείρηση.

Στην εμφάνιση, Sirius δορυφορική ραδιο επιχείρηση ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρετε βίντεο μέσω του δορυφορικού δικτύου, που το βοηθά να με XM δορυφορική ραδιο επιχείρηση στο βίντεο και να ανταγωνίζονται με τις επίγειες εκπομπές υψηλής ευκρίνειας.

Οι εταιρείες καλωδιακής ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ να εισέλθει η επιχείρηση VoIP αναγκάζουν τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών να εισέλθουν στην αγορά των IPTV. «Είναι σχεδόν βελόνα σχετική πράγματα,» IMS Research αναλυτής λέει Paul Erickson. Ετοιμάζει την πρώτη έκθεση IPTV κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το χρόνο.


Ένα ζευγάρι:Τάση ανάπτυξης τεχνολογίας του κωδικοποιητή βίντεο και βίντεο συστημάτων επισκόπηση Επόμενη:Αρχές αποκωδικοποιητή βίντεο παρακολούθησης και ελέγχου συστήματος