Κωδικοποιητής λογισμικού / υλικού για ζωντανή ροή

- Mar 13, 2021-

Εάν είστε διστακτικοί σχετικά με τη χρήση λογισμικού ήκωδικοποιητές υλικούγια ζωντανή ροή βίντεο, αυτές οι προτάσεις μπορεί να διευκολύνουν την απόφασή σας.


Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που βασίζονται σε κωδικοποιητές που είναι οι πλέον κατάλληλοι για διαφορετικούς τύπους εκπομπών.


1. Αρχάριοι συνεχούς ροής: Το OBS Studio είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία συνεχούς ροής σε πραγματικό χρόνο. Παρέχει ωραία χαρακτηριστικά. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, χιλιάδες ραδιοτηλεοπτικοί φορείς χρησιμοποιούν το λογισμικό.


2, Ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις: Δεδομένου ότι αυτές οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε στάδια ή αθλητικά γήπεδα, η μείωση της κατανάλωσης εξοπλισμού είναι μια ιδανική επιλογή. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο για χρήση μόνο υπολογιστή και κάμερα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ειδικά το Wirecast, έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον αθλητισμό.


3. Ζωντανή ροή στο σπίτι: Εάν είστε ραδιοτηλεοπτικός φορέας και περιστασιακά θέλετε να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο σε θεατές στο σπίτι ή σε ένα πιο απλό περιβάλλον, μπορεί να σας αρέσει απλό και δωρεάν περιεχόμενο, όπως το OBS Studio.


4. Εταιρεία παραγωγής: Για επαγγελματικά ζωντανή ροή, ίσως χρειαστεί να παρέχετε υψηλής ποιότητας, σαφείς ροές βίντεο στο κοινό. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας κωδικοποιητής υλικού ροής σε πραγματικό χρόνο είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ειδικά κατασκευασμένα για κωδικοποίηση ροής σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να μεταδοθούν για αρκετές ημέρες σχεδόν χωρίς προβλήματα. Με άλλα λόγια, απαιτούνται προϋπολογισμός και τεχνικές γνώσεις για την αποτελεσματική χρήση κωδικοποιητών υλικού.


Θυμηθείτε, η τελική σας απόφαση θα πρέπει να βασίζεται στις συγκεκριμένες λειτουργίες που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων ροής σε πραγματικό χρόνο.


Τέλος, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανεξάρτητα από το αν θέλετε κωδικοποιητή λογισμικού ή οικονομικά αποδοτικό κωδικοποιητή υλικού.
Ένα ζευγάρι:Όχι Επόμενη:Κωδικοποιητής βίντεο ή κάρτα λήψης βίντεο για ζωντανή μετάδοση;