Προοδευτική ανάπτυξη της βιομηχανίας IPTV

- May 06, 2016-

Από την ανάπτυξη των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας, της ανάπτυξης της τεχνολογίας IPTV έχει πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα ελέγχου.ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ βελτιώνεται. Στην παραδοχή του περιεχομένου μπορεί να σωλήνα μπορεί να είναι ελεγχόμενη, ολοκληρωμένη ελέγχου πλατφόρμα σταδιακά έχουν βαθμό την ικανότητα διαχωρισμού, περισσότερο με πειραχτήρι αλληλεπίδραση, εφαρμογή βίντεο κοινή χρήση περιεχομένου και τεχνολογική ολοκλήρωση.

Δεύτερον, όπως η αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής πύλη EPG υποστήριξη Flash και HTML5 Web τεχνολογίες, απόδοση αποτελούν βήμα προς βήμα ευέλικτη και υποστηρίζει έναν πλούτο των εφαρμογών προστιθέμενης αξίας.

Τρεις HD, 3D βίντεο αυξάνεται σταδιακά. IPTV χρησιμοποιώντας τη νέα κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση τεχνολογία, κωδικοποιητές, δίκτυο διανομής περιεχομένου (CDN) στην υποστήριξη αποκωδικοποιητής 720P, 1080I και Dolby 5.1, 7.1 ήχο, βίντεο, για ένα υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικών εμπειρία.

Τέσσερα είναι τα ευφυή CDN, ωθεί υποστήριξη για HD media streaming δυνατότητες για να υποστηρίξει την επιχειρησιακή ολοκλήρωση.

Πέντε είναι ένα σύστημα προδιαγραφή διασύνδεσης μεταξύ της πλατφόρμας τελειοποιηθεί περισσότερο. Συνολικά ολοκληρωμένη πλατφόρμα εκπομπής και πλατφόρμα, σαφέστερα, που εκπέμπουν πλατφόρμες και διασυνδέσεις μεταξύ του συστήματος μετάδοσης EPG διεπαφή σε συνδυασμό με τη λύση CDN, καλύτερα. Επιπλέον, το cloud computing τεχνολογία για IPTV πλατφόρμα και δίκτυο κατασκευή και βελτιωμένη επιχειρηματική ικανότητα και η εμπειρία χρηστών.


Ένα ζευγάρι:IPTV επιχειρηματική ανάπτυξη λειτουργία Επόμενη:IPTV ανάπτυξη ρολόι