Εξωτερική κάρτα λήψης USB 4K για καταγραφή παιχνιδιών PS4 / X-BOX

- Nov 16, 2019-

Γενικά, μπορούμε επίσης να παίξουμε παιχνίδια SD χωρίς να εγκαταστήσουμε μια κάρτα λήψης βίντεο όταν παίζουμε online παιχνίδια, επειδή το παιχνίδι στην οθόνη του υπολογιστή μπορεί να μεταδοθεί απευθείας στο ζωντανό ραδιοτηλέφωνο μέσω λογισμικού συνεχούς ροής. Ωστόσο, για PS4, X-BOX και άλλα παιχνίδια υποδοχής που ζουν, θα έπρεπε καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την HD ή την κάρτα 4K capture video αντί.


Υπάρχουν δύο τύποι κάρτας λήψης βίντεο : ενσωματωμένο και εξωτερικό. Και οι δύο μπορούν να καταγράψουν την έξοδο πληροφοριών βίντεο από το αντίστοιχο PS4 και άλλες κονσόλες παιχνιδιών στον υπολογιστή. Σε σύγκριση με την ενσωματωμένη κάρτα λήψης pcie, η εξωτερική κάρτα λήψης USB είναι πιο βολική, μπορεί να τραβήξει βίντεο όσο υπάρχει διασύνδεση USB. Εδώ θα θέλαμε να προτείνουμε μία από τις καλύτερες 4K εξωτερικές κάρτες λήψης usb για κονσόλα παιχνιδιών PS4.


4k capture card ps4


Σύλληψη USB 4K Plus για PS4 / X-Box


Κύριο χαρακτηριστικό:

1.Support 4K εισόδου σήματος, εξαιρετική σύλληψη με εξαιρετικά χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση.

1. Σειριακό βρόχο. Είσοδος και έξοδος ήχου

2. Υποστηρίζει εισόδους 2560x1440p 144. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε 144 καρέ ανά δευτερόλεπτο και να εγγράψουν ή να μεταδώσουν ζωντανά το παιχνίδι ταυτόχρονα.

4. USB 3.0 για μετάδοση δεδομένων & τροφοδοσία ρεύματος

5. Συμβατότητα πολλών λειτουργικών συστημάτων, όπως Windows / Linux / Mac.

6. Plug-and Play, Driver Free

7. Καλύτερη ποιότητα ήχου με την τεχνολογία ASRC (Asynchronous Sample Rate Converter).

7. Επεξεργασία βίντεο βασισμένη σε FPGA, μειώνοντας αποτελεσματικά τη χρήση της CPU

8. Συμβατό με σχεδόν όλο το λογισμικό που βασίζεται στην αρχιτεκτονική DirectShow (υποστηρίζει περισσότερα από 50 είδη λογισμικού)

9. Μεταλλικό περίβλημα για να βοηθήσει τη διάχυση της θερμότητας του τσιπ, 7 x24 σταθερή εργασία χωρίς να χάσει


Τώρα όλοι πρέπει να καταλάβουν πόσο ισχυρό είναι για τη σύλληψη παιχνιδιών!


Ένα ζευγάρι:Πώς να κάνετε streaming στο YouTube Facebook με κωδικοποιητή; Επόμενη:Ρακέτα 1U με βύσμα H265 HDMI SDI Video Decoder